17/03/2020

Paşaalanı, Toygar ve Maltepe Mahalleleri Millet Bahçesi Projesi

Paşaalanı ve Toygar Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan, Maltepe Mahallemiz'e de sınır olması sebebiyle hizmet verecek olan ve mülkiyeti Belediyemize ait Paşaalanı Mahallesi 13170 ada 1 parsel ve çevresindeki 37.844 m2 park alanı fonksiyonlu alanda yapılması planlanan, içerisinde bir adet kafeterya, semt spor sahası, çocuk oyun alanları, macera parkuru, skate park, fitnes aletleri, açık spor alanı, koşu ve yürüyüş parkuru ile gençlerimizin vakit geçirebileceği, ders çalışabileceği, Belediyemiz koordinasyonunda düzenlenecek kurslara katılabileceği bir kompleks de bulunan Millet Bahçesi projesi kapsamında proje süreci tamamlanmış, ihale sürecine geçilmiştir. İller Bankasından hibe ve kredi şeklinde finanse edilecek projemizin ihalesi yapılmış olup ihale onayı süreci ve sözleşme imzalanmasına müteakip Eylül ayında imalatlara başlanmıştır.