10/12/2019

TOKİ 2.Etap Bağlantı Yolu Yapımı

TOKİ 2.Etap Bağlantı Yolu Yapımı Karesi Belediyesi'nin şehiriçi trafiği rahatlatma projeleri arasında yer alan, Belediye Başkanımız Dinçer Orkan’ın seçim çalışmaları sırasında verdiği sözler arasında bulunan, Yeni Mahalle Muhtarımız ve vatandaşlarımızın yıllardır süren talepleri neticesinde, Yeni Mahalle (Toki 2. Etap) bağlantı yolunun çalışmalarına Kasım ayının son haftasında  başlanmış ve 09.12.2019 tarihinde sonuçlanarak trafiğe açılmıştır. 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planında 17 metre olarak görülen bağlantı yolumuz için herhangi bir kamulaştırma çalışması yapılmamış, yola cepheli tarla vasıflı taşınmazların mülkiyet sahibi sağduyulu vatandaşlarımız tarafından yolun yapımı için verilen muvaffakat sayesinde projemiz hayata geçirilebilmiştir. Altyapı işlerinin tamamı Karesi Belediyesi ekiplerince yapılan çalışmanın üstyapı asfalt işleri Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmış olup Başkanımız Yücel Yılmaz'a da teşekkürlerimizi sunarız.