03/08/2021

Araç ve İş Makinesi Alımları

Araç ve İş Makinesi Alımları Temizlik İşleri Müdürlüğümüz için 17 adet çöp kamyonu ve 3 adet süpürme aracı alınmıştır, ayrıca 2 adet çöp kamyonu ve 500 adet çöp konteyneri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilmiştir.

Fen İşleri Müdürlüğümüz için 7 adet hardoks kasa damperli kamyon ve 1 adet 16 tonluk asfalt yama robotu (kamyonu) alınmıştır.

Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz için 4 adet damperli kamyon ve 1 adet çim biçme traktörü alınmıştır.

Sağlık İşleri Müdürlüğümüz için 3 adet cenaze aracı alınmıştır, 1 adet ambulans da Sağlık Bakanlığı tarafından hibe edilmiş olup cenaze aracına dönüştürülmüştür.

Destek Hizmetleri Müdürlüğümüz için 1 adet binek araç alınmıştır, ayrıca 1 adet binek araç da Sağlık Bakanlığı tarafından hibe edilmiştir.