Karesi Belediyesi

Uluslararası Kick Boks Turnuvasına Karesispor Damgası07/05/2018

Uluslararası Kick Boks Turnuvasına Karesispor Damgası

Milli takım belirleme maçlarından birisi olan ve Alperen Atalay anısına 3. Kez düzenlenen Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks turnuvası geçtiğimiz günlerde Antalya da gerçekleştirildi.

4 kıta ve 27 ülkeden yaklaşık 2500 dünya çapındaki katılımcı içinden Karesispor’lu Sevcan Çakırca ve Oğuz Sever 1. olarak şampiyonaya damga vurdu. Sporcularımız elde ettikleri bu başarı ile Ülkemizi Dünya ve Avrupa Şampiyonasında temsil etme hakkı elde ederken, gösterdikleri mücadele övgüye değer bulundu.

Antrenör Ender Yeşilyurt, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın destekleri sayesinde uzun süredir sistemli bir şekilde çalışmalarımıza devam ettiklerini belirterek, “Sporcularımız Avrupa ve Dünya Şampiyonasına konsantre olmuş durumdalar ve kürsüde kendilerine yer bulabilmek için gerekli mücadeleyi verecekleri konusunda en ufak bir şüphemiz yok” diyerek Sevcan Çakırca ve Oğuz Sever’e olan güvenini dile getirdi.

• Uluslararası Kick Boks Turnuvasına Karesispor Damgası