15/01/2018

Karesi'ye yeni bir istihdam kapısı daha

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı Ali Hikmetpaşa Mahallesi Neşe Sokak üzerinde bulunan, Bi Simit Unlu Mamülleri'nin açılışına katıldı.

Levent Akay, Harun Göktaş ve Abdurrahman Özdemir ortaklığında açılan işletmenin Balıkesir'e hayırlı uğurlu olmasını ve bereketli kazançlar getirmesini dileyen Başkan Yılmaz, "İşletmenin öncelikle iş yeri sahiplerine, ilçemize esnafımıza, ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Bu bölgede, bu tür işletmeye ihtiyaç var. Yeni iş yerlerinin açılması bizleri de mutlu ediyor. Her yeni açılan işyeri, yeni bir istihdam kapısı, ilçemizin kalkınmasına, değişmesine ve dönüşmesine katkı demektir. Peygamber Efendimiz buyuruyor ki rızkın onda dokuzu ticarettedir. İşletme sahiplerine ve ailelerine hayırlı uğurlu olmasını ve bereketli kazançlar getirmesini diliyorum" dedi.