21/11/2017

Karesi'de her yerde temizlik var

Karesi Belediyesi, 'daha temiz bir Karesi' için ilçenin tamamında temizlik çalışmalarını arttırarak devam ediyor.

OKULLARDA TEMİZLİK VE TADİLAT SEFERBERLİĞİ
Karesi Belediyesi; eğitime destek olmak, öğrencilerin daha temiz ve sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri için yoğun mesai harcıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan ekip, ilçede bulunan okulların çevresinde genel temizlik çalışması yapıyor. Temizlik ekibi ilçe merkezi ve kırsal mahallerdeki okulların etrafını temizlerken Fen İşleri Müdürlüğü ise ihtiyacı olan ve kötü durumda bulunan okul duvarlarının tadilat ve boyama çalışmalarını yapıyor.

TEMİZ ÇEVRE YAŞANABİLİR KENT
Karesi Belediyesi, okulların yanı sıra şehirdeki temizlik çalışmalarını da 7/24 esasıyla sürdürüyor. Mahalle mahalle, sokak sokak evsel atıkların toplanmasından genel temizlik çalışmasına, yıkama çalışmasından çöp konteynırlarının dezenfekte edilmesine ve boş arsaların temizliğine kadar bir çok çalışma yapan Belediye, Karesililere 'daha temiz bir çevre' ve 'yaşanabilir bir şehir' sunmak amacıyla gece gündüz hizmet veriyor.