14/10/2016

Karesi, okullarda temizliğe önem veriyor

Karesi Belediyesi'nin Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçe merkezi ve kırsaldaki okul, cami, park, sokak ve caddelerde gece gündüz temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Karesi Belediyesi, çocukların gününün yarısını geçirdikleri okulların temizliklerine ise ayrı bir önem veriyor.

'Okullar Hayat Olsun' projesi ile okullara hayat veren Karesi Belediyesi, okulların genel temizlik çalışmalarını aralıksız devam ediyor. Eğitimci Başkan Yücel Yılmaz, 'Okullar Hayat Olsun' projesini istikrarlı bir şekilde sürdürerek okulların eğitim kalitesini arttıracak bir çok hamle yaptı. Okul bahçelerine bank, futbol, basketbol sahası kazandıran ve çevre düzenlemelerini de yapan Karesi Belediyesi, okullardaki hijyene de önem verip temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Bir çok okulda çöp kutularını yenileyen Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, en son Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ek binasındaki sınıflarda cam, kapı, masa ve sandalyelerin de temizliklerini titiz bir şekilde yapıyor. Okullardaki temizlik çalışmaları her gün rutin olarak devam ediyor.