25/09/2014

KARESİ BELEDİYESİ’NİN 2. PROJESİNE ONAY

Karesi Belediyesi tarafından hazırlanan ‘Karesi Belediyesi personeline Stratejik Yönetim ve Strateji Planlama Eğitimi’ projesi Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından kabul edilerek destek almaya hak kazandı. Projenin protokolünü Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Sağay, Strateji Geliştirme Müdürü Ahmet İnan ve GMKA Genel Sekreteri Esra Kocabaş imzaladı.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı 2014 Yılı Lobicilik, Eğitim, Danışmanlık Teknik Destek Projesi kapsamında kabul edilerek destek almaya hak kazanan ‘Karesi Belediyesi personeline Stratejik Yönetim ve Strateji Planlama Eğitimi’nin protokolünü Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Sağay, Strateji Geliştirme Müdürü Ahmet İnan ve GMKA Genel Sekreteri Esra Kocabaş imzaladı. Hazırlanan proje kapsamında Karesi Belediyesi’nde görevli 118 personele, 6 saatlik stratejik plan ve performans programı hazırlama toplantı yönetimi ile kurum içinde yayılımına katkı sağlayacak Stratejik Yönetim ve Strateji Planlama konularında eğitim verilecek. Eğitimler, Ekim ayında Karesi Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.