06/06/2018

Büyük ve Güçlü Türkiye için gece gündüz sahada

Gündüz merkezde gece ise kırsal mahallelerde 24 Haziran seçimleri için çalışmalarını sürdüren Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, büyük ülkelerin güçlü liderlerle var olduğunu ifade ederek, Karesililerden "Büyük ve Güçlü Türkiye" için destek istedi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 24 Haziran Seçimleri için gündüz Dumlupınar, gece ise Davutlar ve İbirler mahallelerinde esnaf ve Karesililerle bir araya geldi. Ali Hikmet Paşa Meydanı ve Dumlupınar Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yılmaz, hemşehrilerinden 24 Haziran seçimleri için destek istedi. Gün içerisinde çarşıdaki esnafla tek tek görüşerek destek isteyen ve hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Yılmaz, gece ise AK Parti Karesi İlçe Başkanı Mesut Baytekin, AK Parti Milletvekili Encan Aydoğdu, teşkilat ve meclis üyeleriyle birlikte Davutlar ve İbirler mahallelerindeki kıraathanelerde vatandaşlarla bir araya geldi.

'YENİ BİR BAŞLANGIÇ'
24 Haziran Seçimleri'nin "Büyük ve Güçlü Türkiye" için yeni bir başlangıç yapma seçimi olduğunu söyleyen Başkan Yücel Yılmaz, vatandaşların AK Parti'nin bu zamana kadar yaptıklarını ve bundan sonra yapabileceklerini bildiğini söyledi. Bu zamana kadar hiçbir liderin Başkanlık Sistemi'ni uygulayabilecek kamuoyu desteğini arkasına alamadığını söyleyen Yılmaz, "Yapılan seçimler ve referandumlar gösterdi ki vatandaş istikrardan yana. Vatandaş kavgadan uzak bir siyaset istiyor ve bu nedenle AK Parti'yi destekliyor" açıklamasında bulundu.

'TARİHİ BİR DÖNEMEÇ'
Türkiye'nin hızla değişen ve gelişen dünyaya ayak uydurması için Başkanlık Sistemi'ne ve güçlü bir başkana ihtiyacı olduğunu vurgulayan Başkan Yücel Yılmaz, "Bugün Almanya, İtalya, Fransa, İspanya hükümet kuramıyor. Bizim bir adım öne geçmemiz için yapmamız gereken hızlı hamleler var. İşte biz bu değişim ve hamleler için sizden bir kez daha destek istiyoruz. Şuan geleceğimiz için önemli bir karar vereceğimiz tarihi bir dönemeçteyiz" dedi.

DÜNYAYA ADALETİ GETİRECEK OLAN TÜRK MİLLETİ'DİR
AK Parti teşkilatlarının kendini hizmete adamış insanlardan oluştuğunu söyleyen Başkan Yücel Yılmaz, "Biz de hizmet esas. Bu nedenle bize güvenmenizi istiyor, desteklerinizi bekliyoruz. Bizim bir ülkümüz, hayalimiz, davamız var. O da sadece Türkiye içindeki dengeler değil. Dünya'da adaleti sağlayacak olan Türk Milleti'dir. Sizlerin verdiği bir oy ile Cumhurbaşkanımız Filistin'i savunuyor, Myanmar'da kardeşlerimize yapılan zulme de sessiz kalmıyor. Dünya artık Türkiye'nin kazandığı itibarı çok açık görüyor" açıklamasında bulundu.