06/06/2018

Başkan Yılmaz iftarda esnafla buluştu

Başkan Yılmaz iftarda esnafla buluştu Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ali Hikmet Paşa Meydanı'nda faaliyet gösteren taksiciler ve çarşı esnafının iftarına katıldı.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ali Hikmet Paşa Meydanında taksicilik yapan taksici ve çarşı esnafının bu yıl 4'üncüsünü düzenlediği geleneksel iftar programına katıldı. Ziraat Bankası'nın bulunduğu sokakta verilen iftara ayrıca Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Rıza Tekin, taksi esnafı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

BU YIL 4'ÜNCÜSÜ DÜZENLENİYOR
İftarı düzenleyen taksiciler adına konuşan Serhat Yenilmez taksi ve çarşı esnafı olarak düzenli bir şekilde iftar verdiklerini belirterek, “4 senedir bu iftar organizasyonunu yapıyoruz. Tüm esnafımız, sokak esnafımız ve Meydan Taksi esnafı olarak yapıyoruz. İftarımıza gelenlerden Allah razı olsun. Yücel Başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Bu iftarımız için her sene sokağı bize tahsis ediyor. Allah iftarımızı kabul etsin. dedi.

Bu tür etkinliklerde esnaf ile bir araya gelmekten memnuniyet duyduklarını dile getiren Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Rıza Tekin, "Allah kardeşlerim hayrını kabul etsin" derken Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ise "Çarşı esnafımız birlik ve beraberliğe önem veriyor. Birlik beraberlik içinde çok güzel bir ramazan ayı geçiyor. Tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramı şimdiden kutlu olsun" açıklamasında bulundu.