17/05/2016

Başkan Yılmaz, Alişuuri'li minikleri yalnız bırakmadı

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Alişuuri İlkokulu Okul Aile Birliği'nce düzenlenen kermese katıldı.

Alişuuri İlkokulu Müdürü İsa Demir, Müdür Yardımcısı Yusuf Özdemir ve Okul Aile Birliği Başkanı Emrah Ayyıldız ile bir araya gelen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ayrıca öğrencilerle yakından ilgilendi, velilerle sohbet etti. Bu tür etkinliklerin sosyal yardımlaşmayı kuvvetlendirerek, insanların kaynaşmasına vesile olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, "Organizasyona emek veren herkese teşekkür ederim" açıklamasında bulundu. Okul Müdürü İsa Demir ise Başkan Yılmaz ve ekibine okula ve eğitim camiasına verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Yılmaz daha sonra stantları gezerek alışveriş yaptı.