22/01/2015

Küçüksan'dan Karesi'ye iade-i ziyaret

Balıkesir Küçüksan Yapı Kooperatifi Başkanı Ahmet Sakbaş ve ekibi Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'a iade-i ziyarette bulundu.

Küçüksan Başkanı Ahmet Sakbaş ve ekibini makamında ağırlayan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, amaçlarının Karesi İlçesi'nde yaşayan herkese eşit hizmet sunmak olduğunu vurguladı. İlçede yürütülen çalışmalar hakkında Sakbaş ve ekibine bilgiler veren Yılmaz, daha güzel ve nezih bir Karesi için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini ifade ederek, "Bizler, her zaman yanınızdayız, fikirlerinize her zaman açığız. Esnafımızın sorunlarıyla alakalı yapılması gereken ne varsa yapmak için hazırız. Karesi'nin geleceğinin şekillenmesinde esnafımızın da büyük katkısı olacak. İlçemizi sizlerle birlikte çok daha güzel yerlere getireceğiz” dedi. Küçüksan Başkanı Ahmet Sakbaş da Yücel Yılmaz'a başarılar dileyerek, "Destekleriniz nedeniyle teşekkür ediyoruz" açıklamasında bulundu.