09/06/2015

KONYA KARESİSPORA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Balıkesir Muay Thai İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan Muay Thai 19 Mayıs Gençlik Kupası geçtiğimiz günlerde gençlik merkezi antrenman salonunda gerçekleştirildi. Yaklaşık 5 kulüpten 55 sporcunun katıldığı birbirinden çekişmeli geçen müsabakalarda Minikler ve Yıldızlar kategorisinde şampiyon olan karesisporlu muay thaiciler 10-14 Haziran 2015 tarihinde Konya ilinde düzenlenecek olan, Minikler/Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil etmeye hak kazandılar. Karesi Spor Kulübü antrenörü ve muay thai il temsilcisi Gürcan Demirsıkan ,turnuvayı şöyle değerlendirdi; Karesi Spor Kulübünün kurulmasıyla muay thai sporuna adeta can geldi, yaptığımız faaliyetlerde kulübümüz ve belediyemiz bizi hiç bir zaman yalnız bırakmadı, Karesi Belediye Başkanımız sayın Yücel Yılmaz ile Kulüp Başkanımız sayın Ahmet Ayan ve Yöneticilerimize bize verdikleri desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz dedi. Ayrıca Muay Thai Federasyonu Başkan Vekili olan İlimiz Vali yardımcılarından Sayın Fatih Kocabaş ile Karesispor Başkanı Ahmet Ayan Konya’da ilimizi ve kulübümüzü temsil edecek sporculara başarılar diledi.