09/06/2015

Karesi'nin okulları yeni döneme hazırlanıyor

Karesi'nin okulları  yeni döneme hazırlanıyor

Karesi Belediyesi, İmam Hatip Anadolu Lisesi bahçesinde kilit parke taşı döşüyor.

Okul bahçelerini düzenleme çalışmaları kapsamında İmam Hatip Lisesi'nin bahçesine kilit parke taşı döşeyen Karesi Belediyesi, öğrencileri çamurdan kurtardı. Eğitime destek olmayı belediye olarak görev bildiklerini her fırsatta ifade eden Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın talimatıyla gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Karesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, okulun duvarlarını sıvayıp ve hasar gören duvarların da onarımını gerçekleştirdi. Karesi İlçesi'nde bulunan okullarda düzenleme çalışmaların aralıksız devam edeceğini açıklayan yetkililer, çalışmaları 2015-2016 eğitim öğretim sezonu öncesinde tamamlamayı hedeflediklerini belirtti.