15/01/2015

Karesililerin evi de yüreği de ısınıyor

Karesi Belediyesi, sosyal belediyecilik ilkesi gereği dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere yakacak yardımı yapıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "İlçemizde yaşayan ihtiyaç sahipleri için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz" dedi.

Karesi Belediyesi ekiplerince gerçekleştirilen tespit çalışmaları ve 444 99 10 numaralı Çağrı Merkezi kayıtları neticesinde Mirzabey, Ege, Karaoğlan, Aygören, Hacı İlbey, Hacı İsmail, Kuvayi Milliye ve Kızpınar mahallelerinde 273 aileye yakacak yardımı yapıldı. Gerçek ihtiyaç sahiplerinin tespit edilmesi için gereken talimatları verdiklerini belirten Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Ekiplerimiz tarafından gerekli tespit çalışmaları gerçekleştirildi ve yakacak dağıtımlarımız yapıldı. Amacımız kimsenin soğuk kış günlerinde mağdur olmaması, bunun için de tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Karesi Belediyesi olarak vatandaşlarımızın güvencesi olmak istiyoruz. Dar gelirli vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.