19/01/2017

Karesi Spor Seriyi Bozmak İstemiyor

Türkiye Basketbol 2 Ligi B Grubu'nda yenilmezlik serisini 9 maça çıkaran Karesi Spor, Antalya'da oynayacağı Kepez Belediyespor maçını da kayıpsız geçerek yenilmezlik serisini ve liderliğini devam ettirmek istiyor. Karesi Spor sezonun ilk yarısında evinde oynadığı maçı 89-83 kazanmıştı.

Kepez Belediyespor karşılaşması öncesi açıklamalarda bulunan Karesi Spor Kulüp Başkanı Ahmet Ayan, "Kepez Belediyespor ile oynayacağımız karşılaşmayı da kazanıp yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Grupta kalan maçlarımızı da kayıpsız geçeceğimiz konusundaki inancım yüksek.  Önümüzdeki maçlarda da rakiplerimiz kimler olursa olsun bu takımın tek bir hedefi vardır o da bir üst lige çıkmak, bunu başaracak teknik kadroya ve oyunculara sahibiz. Allah’ın izniyle sezon sonu gülen taraf biz olacağız" dedi. Kepez Belediyespor-Karesi Spor, 21 Ocak Cumartesi günü saat 16.00’da Antalya Atatürk Spor Salonunda karşılaşacak.