23/02/2015

Karesi GSK'dan Vali Yaman'a ziyaret

Yeni kurulmasına rağmen büyük başarılara imza atan Karesi Gençlik ve Spor Kulübü, Vali Mustafa Yaman'ı ziyaret etti.

Vali Mustafa Yaman'a kulübün formasını verip rozetini takan kulüp yöneticileri kulübü tanıtarak hedefleri hakkında bilgiler verdi. Ziyarette Kulüp Başkanı Ahmet Ayan, Başkan Yardımcısı Mahmut Savaş, Sekreter Levent Mertoğlu, Sayman Kadir Memiş, Kulüp Müdürü Yahya Akduman ve üye Hakan Arda hazır bulundu. Karesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün Karesi İlçesi'nde yaşayan çocukları ve gençleri her türlü kötü alışkanlıklardan korumayı, sanal ortamlardan kurtarıp fiziksel ve zihinsel gelişimlerini tamamlamalarına katkı sağlamayı, takım ve ekip bilincini yerleştirmeyi ilke edindiğini söyleyen Kulüp Başkanı Ahmet Ayan, "Kulübümüzde basketbol, bisiklet, masa tenisi, satranç, eskrim, Muay Thai, okçuluk, yüzme, badminton, güreş, karate, kick-boks, oryantring, tenis, triatlon, taekwondo, atlı okçuluk ve vücut geliştirme olmak üzere 18 branşta 250 sporcumuz bulunmaktadır" dedi.

YÜZME BİLMEYEN

ÇOCUK KALMAYACAK

Kulübün sportif faaliyetlerin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine imza atmayı hedeflediğini ifade eden Ahmet Ayan, "Başkanımızın Yücel Yılmaz beyefendinin 'ilçemizde yüzme bilmeyen çocuk kalmasın' söylemi üzerine çalışmalarımız bu yönde hız kazanmıştır. Bu proje kapsamında ilkokulda öğrenim gören çocuklarımızın tamamına, ücretsiz olarak uzman antrenörler tarafından yüzme öğretilmesini amaçlıyoruz. Sporcularımızın kulübümüzü olimpiyatlarda temsil edebilmeleri hayali de bizleri heyecanlandırmaktadır" dedi. Sporun, çocuk ve gençlerin sağlıklı yetişmesinde önemli bir etkisi olduğunu belirten Vali Mustafa Yaman, kulübe gereken desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi.