27/10/2014

Karesi'de KİK ve EKAP eğitimi

Karesi Belediyesi'nde Kamu İhale Kanunu ve Elektronik Kamu Alımları Platformu eğitimi alan 47 personel ve birim müdürlerine sertifikalarını Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz verdi.

Karesi Belediyesi'nde görevli 47 personel ve birim müdürleri Kamu İhale Kanunu ve Elektronik Kamu Alımları Platformu eğitimi aldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nda Genel Müdür Yardımcısı olan Kamu İhale Uzmanı İrfan Yılmaz'ın verdiği eğitime katılanlara sertifikalarını ise Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz verdi. 2 gün boyunca 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu, şartname hazırlanması, ihale ilanı, EKAP eğitimlerinin verildiği programda konuşan Başkan Yücel Yılmaz, işlerin takip ve kontrolü sağlayacak, kaliteli netice alacak altyapının hazırlanması gerektiğini söyleyerek, "Umuyorum ki bu bilgiler pratiğe dönüştüğünde de bizlere yardımcı olur" açıklamasında bulundu. Başkan Yılmaz, konuşmasının ardından eğitime katılanlara sertifikalarını takdim etti.