15/01/2015

'Her şey daha güzel Karesi için'

Karesi Belediyesi ekipleri Sarıkız Meydanı'nda meydan güzelleştirme çalışmaları gerçekleştirdi. "Her şey daha güzel bir Karesi için" diyen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi'de kentin siluetini ve estetiğini bozan faktörleri ortadan kaldıracaklarını kaydetti.

Şehrin estetik açıdan yaşanabilir hale gelmesi için büyük çaba sarf eden Karesi Belediyesi, kente siluet kazandırmak için titiz bir çalışma yürütüyor. Belediye ekipleri son olarak Sarıkız Meydanı'nda elektrik tesisatı çekim işi ve meydan güzelleştirme çalışmaları yaptı. Karesi'nin meydan ve caddelerini ilçe sakinlerine yaraşır güzellikte yapmak için çalıştıklarını söyleyen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, kentin siluetini ve estetiğini bozan faktörleri ortadan kaldırmak istediklerini ifade etti. Başkan Yılmaz, "Kente estetik bir görünüm ve kimlik kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Karesi'mizi daha da güzelleştirecek projeler hazırlıyoruz. Sağlıklı bir çevrede yaşamak tüm halkımızın en doğal hakkıdır" dedi. Kente değer katacak çalışmaları hayata geçireceklerini belirten Başkan Yılmaz,  "Her şey daha güzel, daha yaşanabilir ve estetik bir Karesi için" açıklamasında bulundu.