01/10/2014

BAŞKAN YILMAZ, YAŞLILARIN GÜNÜNÜ KUTLADI

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla yaşlıları evinde ziyaret edip el öptü. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yaşlılara özel ilgi gösterdiklerini belirterek, onların ihtiyaçlarına duyarsız kalmayacaklarını söyledi.

KARESİ'DEN SOSYAL BELEDİYECİLİK

Karesi Belediyesi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nü unutmadı. Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle Toygar Mahallesi'nde Burhan-Semiha Güler çiftinin evinin kapısını, elinde çiçek ve hediyelerle çaldı. Büyüklerimizi bu özel gününde yalnız bırakmak istemediklerini söyleyen Başkan Yılmaz, Güler çifti ile sohbet etti. Zühtü Özkardaşlar Lisesi'nin eski müdürü 74 yaşındaki Burhan Güler, Başkan Yılmaz'a 71 yaşındaki eşi Semiha Güler'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Yaklaşık 15 yıldır eşi Semiha teyzenin alzheimer hastası olduğunu belirten Burhan Güler, "Eşim yıllardır alzheimer hastalığı ile mücadele ediyor. Son iki yıldır da yatağa mahkum oldu. Eşimin bir takım kişisel ihtiyaçlarının giderilmesi gerekiyor. Ben kendimde yaşlıyım, elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ancak artık benimde gücüm yetmiyor. Şırınga ile besliyorum. Bizim durumumuzda olan mahallemizde 3-4 aile daha var. Sizlerden bu konuda yardım bekliyoruz" dedi. Başkan Yılmaz, Karesi Belediyesi Sağlık ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ahmet Meydan'a, konuyla ilgilenmesi için talimat verdi.