02/10/2014

Başkan Yılmaz, personel ile bayramlaştı

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Kurban Bayramı öncesinde belediye personeliyle bayramlaştı, belediyenin kurulduğu günden bu yana görev alan personele emekleri için teşekkür etti.

BAYRAMI KUTLADI

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Kurban Bayramı öncesinde birim müdürleri ve belediye personeli ile bayramlaştı. Belediyenin 7'nci katında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve Karesi Belediye Başkan Yardımcıları da katıldı. Karesi Belediyesi'nin yüzde 90 oranında kurulumunun tamamlandığını ifade eden Başkan Yücel Yılmaz, hizmet birimlerinin oluşturulduğunu ifade ederek, "Belediye kurulduğu andan itibaren emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

TATLI BİR HEYECAN

Kurban Bayramı dönüşünde tatlı bir heyecanla yeniden çalışmalara başlayacaklarını dile getiren Başkan Yücel Yılmaz, Karesi Belediyesi'nin stratejik planını tamamladıklarını kaydetti. 1 Ocak'tan itibaren stratejik plan ile ilgili her ay bir birimle bilgilendirme toplantısı yapacaklarını söyleyen Başkan Yılmaz, iki belediyenin aynı binada bulunmasının dezavantajlarını avantaja dönüştürdüklerini ifade etti. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da Karesi Belediyesi personelinin Kurban Bayramı'nı kutladı.