23/01/2015

Başkan Yılmaz, öğrencilerin heyecanına ortak oldu

Başkan Yılmaz,  öğrencilerin heyecanına ortak oldu

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Şehit Jandarma Teğmen Cengiz Evranos İlkokulu öğrencilerine karne ve karne hediyelerini dağıttı, heyecanlarına ortak oldu.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yarıyıl tatiline giren Şehit Jandarma Teğmen Cengiz Evranos İlkokulu'nun öğrencilerine karne ve hediyelerini verdi. Öğrencilere karne hediyesi olarak kitap ve Pazar günü 11.00, 15.00 ve 19.00 saatlerinde Salih Tozan Kültür Merkezi'nde sergilenecek olan Müzik Danslı Çocuk Oyunu Kalp Limanı tiyatrosu için bilet veren Başkan Yılmaz, başarılı öğrencileri tebrik ederek, "Güzeli bir tatil geçirin. Kendinize dikkat edin, hasta olmayın, her zaman zinde olun" dedi.

TATİLDE KUZU BAKACAK

Öğrencilerle tek tek sohbet ederek, tatil planlarını soran Başkan Yılmaz'a 5. sınıf öğrencisi Ebrar Çakır, "2 kuzumuz oldu. Annesi birine bakmadı. O yüzden annem ve ben kuzuya bakacağız" dedi. Daha sonra öğrencilere karne ve hediyeleri veren Başkan Yılmaz, "Sizlere hediye ettiğimiz kitapları arkadaşlarınızla değişerek okuyun" dedi. Yılmaz daha sonra kompozisyon yarışmasında Türkiye birincisi olan Betül Özçelik, örnek davranışlarıyla ayın öğrencisi seçilen Iraklı Rukiye Adnan ve karatede Balıkesir'i temsil eden öğrencilere karne ve onur belgelerini verdi.