11/10/2014

Başkan Yılmaz, masa tenisi oynadı

Karesi Kültür ve Sanat Günleri kapsamında düzenlenen masa tenisi turnuvasının başlangıç atışını yapan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, turnuvaya katılan çocuklara 'spor' konusunda tavsiyeler verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz masa tenis oynadı.

Karesi Belediyesi'nin düzenlediği Karesi Kültür ve Sanat Günleri tüm hızıyla devam ediyor. Etkinliklerin ikinci gününde Alparslan Türkeş Spor Kompleksi'nde masa tenisi turnuvası düzenlendi. Küçükler ve Yıldızlar Kategorisi'nde toplam 28 öğrencinin katıldığı masa tenisi turnuvasının başlangıç vuruşunu Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz yaptı. Turnuvaya katılan bir öğrenci ve Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Hocaoğlu ile masa tenisi oynayan Başkan Yılmaz, çocuklara spor konusunda tavsiyeler verdi, "Ömrünüzün sonuna kadar sporu bırakmayın" dedi.
İLK MAÇI YAPTILAR
10 ve 11 ile 12 ve 13 yaş kategorisinde, 4 kulüpten 28 öğrencinin katıldığı turnuvanın açılışında konuşan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Belediyesi olarak kültürel etkinliklere ve spora önem verdiklerini ifade etti. Karesi Kültür ve Sanat Günleri'nin gençler ve çocuklar için yapıldığını söyleyen Başkan Yılmaz, "Etkinliklerin hepsinden yararlanmanızı istiyoruz. Spor ve kültür insanın hayatındaki en büyük zenginliklerden. Para kazanmakla mutlu olunmuyor, hayatı dolu dolu yaşamak gerekiyor. Spor da bunun en büyük parçalarından biri. Bugünlerde yaptığınız spor, hayatınıza mutluluk getiriyor. Kesinlikle sporu bırakmayın" açıklamasında bulundu. Turnuvanın başlangıç atışını yapan Başkan Yücel Yılmaz, bir öğrenci ve Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Hocaoğlu ile masa tenisi oynadı. Yücel Yılmaz'ın yanı sıra başkan yardımcıları Yusuf Hocaoğlu ve Mürsel Sabancı da turnuvanın ilk maçını yaptı.