07/04/2015

Zabıta, bu kez kapıyı çikolata ile çaldı

Zabıta, bu kez kapıyı çikolata ile çaldı Karesi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bu kez denetlemek için değil, Başkan Yücel Yılmaz'ın selamı ve bir kutu çikolata ile iş yerlerinin kapılarını çaldı. Zabıta hem esnafı ziyaret etti hem de işletmelerin ruhsat bilgilerini güncelledi.

ZABITA ESNAFI ŞAŞIRTTI

Karesi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçede faaliyet gösteren iş yerlerinde 'vergi levhası', 'işyeri açma' ve 'çalışma ruhsatı' bilgilerini kontrol ederek güncelleme yaptı. Modern ve teknolojik bir alt yapının temelini atan Karesi Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren işyerlerinin kayıtlarını dijital ortamda daha sağlıklı tutmak için güncelleme başlattı. Milli Kuvvetler Caddesi üzerindeki esnafın ruhsat bilgilerini güncelleyerek işe koyulan, ekipler ilçe merkezinde ve kırsaldaki tüm işletmelerin bilgilerinin güncellenmesi yapacak. Ayrıca ziyaretlerde işyerlerinde bulundurulması zorunlu olan evrakları da inceleyen zabıta ekipleri, tespit ettikleri eksiklikleri iş yeri sahiplerine bildirerek, kısa sürede tamamlanmasını istedi.