04/11/2015

Yunus Emre Belediyesi'nden Karesi'ye ziyaret

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi ile birlikte ilçe olan Manisa Yunus Emre Belediyesi'nden gelen heyeti ağırladı.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Manisa Yunus Emre Belediyesi Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Başkan Danışmanı Kefalettin Öz ve Strateji Geliştirme Müdürü Orhan Güzel'i ağırladı. Karesi Belediyesi'nin yapılanması, iş ve işleyişi hakkında Başkan Yılmaz'dan bilgiler alan Başkan Yardımcısı Şule Uygur, "Sayın başkanımızdan, çalışmaları hakkında bilgi almak için görüşme talep ettiğimizde bizleri kırmadı. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Belediyenin çalışmaları hakkında Yunus Emre Belediyesi'nden gelen konuklarına bilgi veren Başkan Yücel Yılmaz, 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri öncesinde Karesi ve Yunus Emre'nin ilçe olduğunu ve iki belediyenin de 30 Mart 2014'te ilk defa seçime girdiğini hatırlattı. Seçildiği günden bu yana hedefler ortaya koyduklarını ve bu hedefler doğrultusunda yorulmadan çalıştıklarını kaydeden Başkan Yılmaz,  'insanı yaşat ki devlet yaşasın' sözlerini kendilerine ilke edindiklerini belirterek, "Önce insan ilkesiyle yaptıklarımız ve yapacaklarımız sosyal belediyecilik anlayışını geliştirmektedir" açıklamasında bulundu.