13/08/2015

YILMAZ KARARLI ''KARESİ'NİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK''

Göreve geldiği günden bu yana ilçesi Karesi'de insan odaklı yaptığı proje ve çalışmalarla Karesi halkının farklılığını her alanda hissettiren Yücel Yılmaz yine Karesi'ye prestij kazandıracak bir çalışmaya imza atıyor.

Bölgedeki birçok mahallenin kesiştiği ve vatandaşların çarşı merkezine ulaşımda alternatif yol güzergahı olan Bağlar Sokağı'nı daha modern ve daha kullanışlı bir hale getirmek için Karesi Belediyesi ekipleri çalışmalara başladı.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz proje ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 'Şehrimizin arzuladığı hizmetlerden birini daha gerçekleştirmek için çalışmalara başladık.
Ekip arkadaşlarımın da üst seviyede gayretiyle Karesi'nin çehresini değiştirecek bir çalışma daha başlatıyoruz.En uzun sokaklarımızdan olan Bağlar Sokağı şehrimiz için büyük öneme sahiptir.Birçok mahallenin kesiştiği ve vatandaşlarımızın çarşı merkeze ulaşımında alternatif yol güzergahı olan Bağlar Sokağı'nı daha modern ve daha temiz bir görünüme kavuşturacağız. Hedefimiz Karesi bölgesinde yaşayan her ferdimizin en rahat, en huzurlu, en temiz ve en güvenilir şartlar altında yaşamlarını idame ettirebilmelerini sağlayabilmek.' dedi.