29/06/2015

Yetenek Sizsiniz’in şampiyonları Karesi’de

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında birinci olan ünlü illüzyonistler Kıvanç ve Burak, Karesi Belediyesi’nin Ramazan Ayı nedeniyle düzenlediği programlar kapsamında, Karesi Bedesteni’nde Balıkesirlilerle buluştu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının 2013-2014 sezonu şampiyonu Kıvanç ile Burak, Karesi’de. 2005 yılında uluslararası bir illüzyon yarışmasında tesadüfen aynı gösteriyi sergilemeleri vesilesiyle tanışan, daha sonrasında ise birlikte gösteri yapmaya başlayan ikili, performanslarıyla vatandaşların büyük beğenisini kazandı. Karesi Bedesteni’nde kurulan dev sahnede, büyük ilgi gören şovlarını sergileyen Kıvanç ve Burak, gösterilerinde illüzyon öğelerini kullanarak vatandaşlara hoş bir Ramazan gecesi yaşattı. Bu zamana kadar yapılmış olan bütün konseptlerin dışına çıkarak, Türkiye'de bir benzeri olmayan “Stand-up Magic” temasını üzerinden gösterilerini yürüten ikili, akıllardan uzun süre silinmeyecek özel ve interaktif şovlarıyla mükemmel bir sahne performansı sergiledi. Programa katılan Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Mürsel Sabancı, Kıvanç ve Burak’a performanslarının ardından çiçek takdim ederek, yaşattıkları keyifli vakit nedeniyle teşekkür etti.