07/01/2016

Yeni yönetimden Karesi Meclisi'ne ziyaret

CHP' Karesi İlçe Teşkilatı, Karesi Belediye Meclisi'nin Ocak ayı toplantısına katıldı.

Karesi Belediye Meclisi'nin, yılın ilk toplantısına CHP Karesi İlçe Başkanlığına seçilen Onur Ayan, ilçe yönetimi ve gençlik kolları da katıldı. 19 maddenin görüşüldüğü meclisi ilgiyle takip eden CHP'liler, gündemle ilgili sık sık notlar aldı. Karesi Belediyesi'nin yayın organı olan ve belediye çalışmalarını içeren Karesi Bülteni'ni de dikkatle inceledi. CHP'lilerin katıldığı meclis toplantısında başkan yardımcıları ve birim müdürleri, 2015 çalışmaları hakkında sunumlar yaptı. Video ve görsellerle yapılan sunumları dikkatle takip eden CHP ilçe yönetimi ayrıca icraatları izlerken ilgilerini göstermekten sakınmadı. CHP'liler Başkan Yücel Yılmaz'ın vizyonuna hayran kaldı. Hayırlı olsun dileklerini ileterek, çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Yılmaz, tüm meclis üyelerinin de yeni yılını kutladı.