26/12/2016

Yatırımınız çok kazancınız bol olsun

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, hafta sonu mesaisini esnafa ayırdı. Karesi'nin büyüyüp gelişmesi için esnafın büyük rol oynadığına dikkat çeken Başkan Yılmaz, " Esnafın büyüyüp gelişmesi, Karesi'nin büyüyüp gelişmesi demektir. Yatırımınız çok kazancınız bol olsun" dedi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ilçedeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Kasabından ayakkabıcısına, konfeksiyoncudan eczaneye, kırtasiyeden kuyumcuya bir çok esnafı ziyaret ederek bol kazançlar diledi.  Sokakta vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yılmaz, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin önderliğinde Karesi'de değişim ve dönüşümün tüm hızıyla devam ettiği mesajını verdi. Esnaf ziyaretlerinde vatandaşlarla çalışmaları istişare eden Başkan Yılmaz, esnafın taleplerini de göz önüne alarak Karesi'yi marka şehir hale getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Esnafın düşüncelerinin önemine dikkat çeken Başkan Yücel Yılmaz, daha güzel ve modern bir kentte yaşamak adına ortak akıl ile hareket ettiklerini söyledi. Halkın da desteğiyle Karesi'ye hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Başkan Yılmaz, "Esnafın büyüyüp gelişmesi ekonomik sıkıntılarından arınması, yaptığı işi severek ve isteyerek yapması, Karesi'nin büyüyüp gelişmesi anlamına gelir. Hizmetlerimize halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam ediyoruz. Biz hep birlikte, dayanışma içerisinde hareket ederek Karesi'yi istediğimiz noktaya getireceğiz. Bunu hep birlikte başaracağız, Karesi kazanacak. Şehrimiz yatırımcılarımızı bekliyor. Esnafımızın daha çok yatırım yapmasını ve daha çok kazanarak kaliteli hizmet vermesini diliyorum" açıklamasında bulundu.