19/12/2016

Yağlı güreşin geleceği Karesi'de belirleniyor

6-8 Ocak 2017 tarihleri arasında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Karesi Belediyesi ev sahipliğinde Balıkesir’de düzenlenecek olan Yağlı Güreş Kurultayı ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Balıkesir heyeti, konu hakkında istişarede bulunmak için Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın'ı ziyaret etti.

Yağlı güreşin geleceği ve yeni projelerin konuşulacağı kurultayda yağlı güreşin sezonluktan çıkarılıp 12 aya yayılması, yağlı güreş liginin oluşturulması gibi konular ele alınacak. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı görüşme olumlu bir havada geçerken, birliktelik mesajları verildi. Balıkesir'de yağlı güreşin geleceğinin belirleneceği yağlı güreş kurultayı öncesi Balıkesir heyeti Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın'ı ziyaret etti. Kurultay öncesi Başkan Musa Aydın ve Yağlı Güreşten Sorumlu Asbaşkan Mehmet Ayhan'ı ziyaret eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İrfan Sarıgül, Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Mürsel Sabancı, Karesi Belediyesi Meclis Üyesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü As Başkanı Başar Atikbay, Karesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Adem Özalp, Karesi Belediyesi Spor Şube Müdürü Yahya Akduman ve Balıkesir Güreş İl Temsilcisi Raşit Ataş ile birlikte kurultayda konuşulacak projeleri değerlendirdiler.

Balıkesir heyeti, federasyon başkanlığına tekrar seçilen Başkan Aydın’ı tebrik etti.