28/09/2016

Vekil Kasım Bostan'dan Karesi'ye milyonluk proje

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan'ın destekleriyle Spor Toto'dan alınan hibe ile Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Sakarya ve Kuvayi Milliye Mahallelerinin kesiştiği noktaya çok amaçlı spor kompleksi yapacak. Proje sayesinde iki mahallenin kalbi milyonluk spor kompleksinde atacak.

BOSTAN YATIRIM KAPILARINI AÇTI
Karesi Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nün hazırladığı "Çok amaçlı spor kompleksi" projesi Ak Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan'ın da destekleriyle Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'ndan hibe almayı başardı. Demokrasi nöbetlerinde halkıyla birlikte dimdik duran ve Balıkesir'e her fırsatta destek olan Vekil Kasım Bostan, Marmara Adası, Dursunbey, Kepsut, Bigadiç ve Altıeylül İlçelerinin ardından şimdi de Karesi İlçesi'ne yatırım kapılarını açtı.

"BENİM SAKARYAM BENİM KUVAYİ MİLLİYEM"
Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sportif faaliyetlere de çok önem veren Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, milyonluk projenin yapılacağı alternatif alanları inceledi ve tercihini Sakarya ve Kuvayi Milliye Mahallerinden yana kullandı. Özellikle 1.Sakarya ve Kuvayi Milliye Mahallesi sakinlerinin kullanabilmesi çevre yolu civarında ortak bir nokta belirlendi. İçerisinde Basketbol, sentetik çim yüzeyli futbol sahası, kafeterya, yürüyüş parkuru ve çocuk oyun alanlarının da olacağı çok amaçlı spor kompleksi için belediye ekipleri proje hazırlamaya başladı.

SAKARYA VE KUVAYİ MİLLİYE'YE MİLYONLUK PROJE
Sakarya ve Kuvayi Milliye Mahallesi'nin gelişmesi adına bir adım daha atan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, mahalle sakinlerinin kaliteli zaman geçirebileceği spor kompleksinin bir an önce başlaması için talimatını verdi. Kısa bir süre içerisinde temellerinin atılacağını müjdeleyen Başkan Yılmaz, gençlere, eğitime ve spora ayrı bir önem verdiklerini dile getirdi.

ELİNİ HER ZAMAN TAŞIN ALTINA KOYUYOR

Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan'ın şehre yatırım söz konusu olduğunda elini her zaman taşın altına koyduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz, "Sayın Vekilimiz Kasım Bostan ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı Başkanı Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret ettik ve daha önce gönderdiğimiz projemiz hakkında bilgiler verdik. Vekilimiz Kasım Bostan'ın da destekleri ile projemize hibe vermeyi kabul etiler. Şehrimize yapacağımız yatırımlarımıza maddi destek olan Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na ve şehri için yoğun çaba harcayan Vekilimiz Kasım Bostan'a teşekkür ederim" dedi.