11/02/2015

Vatandaş aradı, Başkan Yılmaz cevapladı

Kar nedeniyle çalıştıramadığını aracını ittirerek çalıştırmak isteyen sürücü ile aracına zincir takmak için yolda duran vatandaşın yardımına koşan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, daha sonra "Karesi'nin koordinasyon merkezi" olarak adlandırdığı 444 99 10 numaralı Çağrı Merkezi'ne gelen çağrıları yanıtladı.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, kar yağışları nedeniyle yoğun bir gün geçiren ve yüzlerce çağrının geldiği Karesi Belediyesi'nin 444 99 10 numaralı Çağrı Merkezi'ni arayan vatandaşların talep ve şikayetlerini dinledi, tek tek not aldı. Vatandaşlardan gelen çağrılara anında ve düzgün cevap verebilmek için profesyonel bir ekipten oluşan çağrı merkeziyle koordineli bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, belediye olarak teknoloji alanındaki yenilikleri etkin bir biçimde kullanarak vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmayı amaçladıklarını söyledi. Vatandaşların Çağrı Merkezi'ne 444 99 10 numaralı telefondan ulaşabileceklerini belirten Yılmaz, istek ve taleplerinin dinlediğini ve kesinlikle vatandaşa geri dönüş yapıldığını söyledi. Yılmaz, daha sonra Çağrı Merkezi'ndeki telefonun başına geçerek vatandaşlardan gelen çağrıları yanıtladı, talep ve şikayetleri tek tek not aldı.