11/10/2021

Üçpınar Temizlik İşleri Şantiyesi Yapım Projesi

Üçpınar Temizlik İşleri Şantiyesi Yapım Projesi Üçpınar Mahallesi 107 ada 1 parselde mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı olup Karesi Belediye Başkanlığına süresiz kullanım hakkıyla tahsis edilen ve imar planında Belediye Hizmet Alanı fonksiyonuna sahip 26 dönüm arazinin yaklaşık 12 dönümlük kısmında Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından kullanılacak bir adet idari bina, işçi barakası, geri dönüşüm atölyesi, depo ve araç bakım kademesi ile Sağlık İşleri Müdürlüğümüz tarafından kullanılacak bir adet idari bina ile haşere ilaçlama depolarından oluşacak tesisimizin yapımına Karesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü inşaat ekibi tarafından 26.10.2020 tarihinde başlanmış olup 2021 yılı Temmuz ayı başı itibariyle inşatı tamamlanmış olup faaliyete geçmiştir. Alanda ağaçlandırma çalışmalarına da başlanmış olup çevre düzenlemesi işleri de Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülmektedir.