21/05/2015

Tuvaletler daha temiz ve daha modern

Karesi Belediyesi ekipleri Kayabey Mahallesi, Kayabey Camii'nin tuvaletlerini baştan aşağıya yeniledi. Dört günde fayansından elektrik tesisatına kadar onarımdan geçen tuvaletler artık daha hijyenik.

Karesi Belediyesi ekipleri, merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bir yandan mahalle ve sokak güzelleştirmeleri yapan Karesi Belediyesi ekipleri diğer yandan da vatandaşların talep ve beklentilerine anında çözüm üretiyor. Bu zamana kadar çok sayıda caminin tadilatını ve bahçe düzenlemesini yaparak, tuvaletleri onaran Karesi Belediyesi ekipleri, son olarak Kayabey Mahallesi'ndeki Kayabey Camii'nin tuvaletlerinde başlattıkları tadilatı dört günde tamamladı. Su giderinden musluğa, fayanstan elektrik tesisatına kadar baş aşağıya yenilenen tuvaletler artık daha temiz ve daha modern. Boyası da tamamlanan tuvaletler, vatandaşların kullanımı açısından daha hijyenik hale getirildi.