08/11/2016

Tecrübe ve taraftar desteği zaferi getirdi

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Karesi Spor Basketbol evinde seyirci desteği ile Kepez Belediyespor'u 89-83 yenmeyi başardı. Karesi Spor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Fahri Güler, "Tecrübemiz ve seyircimizin desteği ile maçı kazanmayı başardık" dedi.

Türkiye Basketbol 2. Ligi B Grubu 3. hafta maçında Karesi Spor Basketbol, 11 üçlük isabeti bulduğu maçta Kepez Belediyespor'u 89-83 mağlup ederek gruptaki 2. galibiyetini aldı. Kurtdereli Spor Salonu'nda mücadele eden Karesi Spor Basketbol-Kepez Belediyesi Basketbol Kulübü karşılaşmasına Karesi Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur ve protokol katıldı. Karesi Spor Basketbol Takımı Baş Antrenör Fahri Güler, oyuncu Azizcan Özdemir ve Kepez Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Baş Antrenörü Engin Taşkıran karşılaşmanın sonunda yaptıkları basın toplantısı ile mücadeleyi değerlendirdiler.

"TARAFTARIMIZLA YENDİK"
Kepez Belediyesi Sporu yendikleri için mutlu olduklarını belirten Karesi Spor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Fahri Güler, "Geçen hafta çok enerji alan bir mağlubiyet aldık. Kepez Belediyesi maçında 29-12 gibi farklı bir başlangıç yaptık ama  savunmada yaptığımız basit hatalar nedeniyle rakibimiz bizi yakaladı. Geçen haftanın mağlup olmamızın neden ile bu haftada da stres yaptık ve maçın sonunda iyi oynayamadık. Tecrübemiz ve seyircimizin desteği ile maçı kazandık. Önümüzdeki hafta İzmir Büyükşehir Belediyesi ile oynayacağız. Bu hafta aldığımız galibiyet özgüvenimizi daha da arttırdı. Önümüzdeki hafta Karesi Spor'a yakışan daha iyi basketbol oynayarak istediğimiz sonuçlara ulaşacağız. Ortaya koyduğu iyi basketboldan ve enerjiden dolayı Kepez Belediyesi'ne teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

"EVİMİZDE MAÇ KAYBETMEK İSTEMİYORUZ"
Evimizde hiç bir maçı kaybetmek istemediklerini kaydeden Karesi Spor Basketbol oyuncusu Azizcan Özdemir," İyi başladığımız maçı kendi elimizle zora soktuk ancak kazanmasını da bildik. Adım adım bundan sonra daha iyi olacağız. inşallah şampiyon olacağız" dedi.

"HATALARLA DOLU BİR MAÇ OLDU"
Kepez Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Baş Antrenörü Engin Taşkıran, " Bizim açımızdan hatalarla dolu bir maç oldu. Karesi Spor Basketbol Takımını tebrik ediyorum" dedi.

ENGELLİ GENÇLERE MAÇI BETİMLEDİK
Karesi Spor Basketbol takımı bir ilke daha imza attı. Balıkesir Anadolu Lisesi'nde okuyan Görme engelli gençlere Karesi Spor-Kepez maçında bir araya geldik. Maç sonuna kadar maçı betimleyerek onlara anlattık. Son dakikalardaki heyecanları ve maç bitimindeki mutlulukları görülmeye değerdi.