19/03/2015

STK'ların Karesi Belediyesi incelemeleri sürüyor

Sivil toplum örgütleri modern altyapısı ile Türkiye'de örnek olarak gösterilecek önemli adımlar atan Karesi Belediyesi'ndeki yenilikleri incelemeye devam ediyor.

Gelişen belediyecilik anlayışı ve teknolojik belediyeciliği ile her fırsatta öne çıkan Karesi Belediyesi sivil toplum kuruluşlarına, derneklere, üniversite öğrencilerine kapılarını açtı. Her gün belediyecilik faaliyetlerini inceleyen kurum ve kuruluşlar Karesi Belediyesi'nin çağa ayak uyduran yeniliklerini yakından izleme ve değerlendirme fırsatı buluyorlar.

Belediyenin faaliyetleri hakkında bilgi alan sivil toplum örgütleri, kaliteli, hizmet sunmayı amaçlayan ve fiziksel şartları iyileştirilen Kentli Servisi, Çağrı Merkezi, muhtarlar için düzenlenen toplantı salonu, akıllı ekran ve diğer birimleri inceledi. İncelemenin ardından konuklarını makamında misafir eden Başkan Yılmaz, "Karesi Belediyesi olarak yeni hizmetler yaparken siz kanaat önderlerinin ile beraber yürümek ve hedefleri beraber belirlemek istiyoruz. Sizlerin görüşlerinizi çalışmalarımıza entegre etmeyi amaçlıyoruz" dedi.