06/10/2015

Size hizmet etmekten gurur duyuyoruz

Paşaalanı Mahallesi ve 1. Sakarya Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Karesi halkına hizmet etmekten gurur duyuyoruz" dedi.

Paşaalanı Mahalle Muhtarı Salih Zengin'in kahvehanesinde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Yılmaz, muhtar Salih Zengin'den mahallenin ihtiyaçları hakkında bilgiler aldı. Kentin her noktasına eşit hizmet anlayışıyla çalıştıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, "Her mahallemizle özel olarak ilgileniyoruz. Muhtarlarımızla birlikte gördüğümüz eksiklikleri gidermek için yoğun bir biçimde çalışacağız" dedi.

Vatandaşların taleplerini dinleyerek çalışmalarına yön verdiklerini kaydeden Başkan Yücel Yılmaz, vatandaşlara layık olduğu en iyi hizmeti vermek için muhtarlarla da sürekli irtibat halinde olduklarını dile getirdi. Başkan Yücel Yılmaz, "Mahallelerimize hizmetin daha iyi ve daha kaliteli ulaşması için vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinliyoruz" açıklamasında bulundu. Başkan Yılmaz, Karesi halkına ve Türkiye'ye hizmet etmekten mutluluk duyduklarını kaydetti.

1. Sakarya Mahallesi'nde de vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Yücel Yılmaz, "Mahallelerimize hiçbir ayrım yapmadan hizmet götürüyoruz. Bizim için her mahalle aynı değerdedir. Diğer mahallelere olduğu gibi 1. Sakarya Mahallemize de önemli hizmetler yapıldı ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bizler, hizmet belediyeciliği anlayışıyla çalışıyoruz, vatandaşın ayağına gidiyoruz. Bundan sonraki süreçte de hizmetlerimiz artarak devam edecek. Tüm çabamız yaşanabilir, herkesin Karesiliyim demekten gurur duyacağı bir ilçe oluşturmak" dedi.