02/03/2016

Şehit ailesi, Karesi Meclisi'ni onurlandırdı

Karesi Belediye Meclisi, Mart Ayı Toplantısı'nda Balıkesirli şehit Hasan Talay'ın isminin, 1. Sakarya Mahallesi Üzüm Sokak'ta bulunan parka verilmesi için oybirliğiyle karar aldı.

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde düzenlenen terör operasyonları neticesinde şehit olan Balıkesirli Piyade Dağ Komando Uzman Çavuş Hasan Talay'ın ismi artık 1. Sakarya Mahallesi Üzüm Sokak'ta bulunan parkta yaşayacak. Şehidin ailesinin de onurlandırdığı Karesi Belediye Meclisi, Mart Ayı Meclis Toplantısı'nda şehidin evinin önündeki parka Hasan Talay isminin verilmesi için oybirliğiyle karar aldı.

Şehitlerimizin isimlerinin Türk Milleti'nin gönlünden asla silinmeyeceğini belirten Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Şehidimiz Hasan Talay'ın değerli ailesi meclisimize katılarak bizleri onurlandırdılar. Onlara böyle bir evlat yetiştirdikleri için meclisim adına teşekkür ediyorum. Şehitlerimizin isimleri bizim gönlümüzden asla silinmeyecek. Bu nedenle 1. Sakarya Mahallesi Üzüm Sokak'ta bulunan parka 'Şehit Piyade Uzman Çavuş Hasan Talay' isminin verilmesine Karesi Belediye Meclis üyelerimizce oybirliği ile karar verilmiştir" dedi.