03/03/2017

Minik yürekler kötü alışkanlıklara savaş açtı

Yeşilay Haftası nedeniyle Ali Şuuri İlkokulu'nun minik yürekleri halkı bilgilendirmek ve kötü alışkanlıkların zararlarından korumak ve farkındalık yaratmak için geliştirdikleri projelerini Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile paylaştı.

Ali Şuuri ilkokulu 1/D sınıfı öğrencileri Yeşilay Haftası dolayısıyla Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Öğrenciler Başkan Yılmaz'a bilmeceler sordu, şiirler okudu. Yeşilay Haftası nedeniyle okul yöneticileri ve öğrencilerle söyleşi yapan Başkan Yılmaz, "Ben öğretmenlerimize Yeşilay Haftası nedeni ile kötü alışkanlıkların topluma verdiği zararlarla ilgili yaptıkları bilinçlendirmelerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Sınıf Öğretmeni Cahide Güngör, "Balıkesir Valiliği'nin başlatmış olduğu Bengi Projesi Kapsamında Yeşilay Haftası ile ilgili etkinlik yapmaya karar verdik. Öğrencilerimizle güzel bir etkinlik hazırladık.  Okul idaremiz, velilerimiz bu konuda çok destek oldu. Karesi Belediyesi'ni de projeye katarak zenginleştirmek istedik. Yeşilay Haftası ile ilgili broşürler dağıtıp bir dizi etkinlikler yapacağız. Bu sayede de öğrencilerimizde ve halkımızda bir farkındalık oluşturacağız.  Siz değerli başkanımıza da  projemize destek verdiği için teşekkür ederim" dedi.