09/03/2017

Koreografi ile kitap okumaya dikkat çektiler

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Albay C.Tayyar Nuran Oğuz Ortaokulu'nda öğrenciler ile birlikte, BENGİ Koreografisi yaparak projenin ve  kitap okumanın önemine dikkat çekti.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı'nın başlattığı Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme (BENGİ) Projesi tüm şehre hızla dağılarak uygulanmaya devam ediyor. BENGİ projesi kapsamında Karesi İlçesi'ndeki bir çok okulda öğrenciler ile birlikte kitap okuyan Başkan Yılmaz, Karesi Albay C.Tayyar Nuran Oğuz Ortaokulu bahçesinde Okul Müdürü Muhammet Dalkıran ve öğretmenleri ile birlikte kitap okuyan öğrencileri ziyaret etti. Albay C.Tayyar Nuran Oğuz Ortaokulu öğrencileri okul bahçesinde oluşturdukları BENGİ koreografisi ile kitap okumanın önemine ve BENGİ projesine dikkat çektiler. Okullarda çocuklarla birlikte kitap okumanın ve onlara kitap okumayı sevdirmenin önemine değinen Başkan Yılmaz, yeni nesillerin okuyan ve okuduğunu anlayan nesiller olmalarını istediklerini belirtti.