03/08/2016

Kırsalda merkezde, her yerde çalışma var

Karesi Belediyesi, ilçenin bir bütün olarak daha modern ve yaşanabilir olması konusunda hem şehir merkezinde hem de kırsal mahallelerde yoğun mesaisini sürdürüyor.

Bir yandan sosyal belediyecilik çalışmaları, diğer yandan alt ve üst yapı çalışmalarıyla ilçenin dört bir noktasında çalışmalar yürüten Karesi Belediyesi, yaz aylarında yoğun mesai yapıyor. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, hem şehir merkezinde hem de köylerde kilit parke döşemenin yanı sıra parke bakım ve onarım çalışmaları ile tretuvar yapım ve tamir işlemlerini sürdürüyor.

Yaz aylarını fırsata çeviren ekipler, ilçenin dört bir noktasında hummalı bir çalışma yürütüyor. Ekipler, Paşaalanı Mahallesi 110. ve 115. sokaklar ile Kızpınar Mahallesi'nde kilit parke döşeme çalışması, Tevfik Sağlam Paşa Sokak'ta kilit parke tamiratı yaparken Şamlı Mahallesi'nde ise yeni kaldırım yapımı ile tretuvarların bakım ve onarımlarını yapıyor.