25/12/2015

Kayabey başarısını Başkan Yılmaz'la paylaştı

Karesi Belediyesi'nin 'Okullar Hayat Oluyor' projesi kapsamında desteklediği Kayabey Ortaokulu öğrencileri il genelinde grekoromen güreşlerinde kupa kazanarak projesinin güzel bir örneği oldu. Başkan Yılmaz, "Proje sayesinde okullarda eğitim kalitesi yükseliyor, kalite yükseldikçe de sizin gibi başarılı öğrencilerin sayısı artıyor" dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Muharrem Hasbi Koray Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda ortaokullar arası düzenlenen 13-14 yaş grekoromen güreşlerinde derece yapan Karesi İlçesi Kayabey Ortaokulu öğrencileri kupa almanın sevincini Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile paylaştı. Karesi Belediyesi'nin yürüttüğü 'Okullar Hayat Oluyor' projesi ile okullarda kaliteli eğitimin çıtası yükselmeye başladı. Öğrenciler, okullara yapılan spor kompleksleri ve sosyal donatı alanları ile daha kaliteli eğitim alıyor. Kayabey Ortaokulu, il genelinde düzenlenen grekoromen minder güreşlerinde kupa ve madalyalar kazanarak 'Okullar Hayat Oluyor' projesinin güzel bir örneği oldu.

"KARESİ'DEN BÜYÜK DESTEK GÖRDÜK"

Kayabey Ortaokulu öğrencisi 12 sporcu 13-14 yaş grekoromen güreşlerinde 6 sıklette 1.'lik, 4 sıklette 2.'lik ve 1 sıklette 3.'lük alarak takım halinde il birincisi oldu. Sporcular mart ayında bölge şampiyonasında Balıkesir'i temsil edecek. 'Okullar Hayat Oluyor' projesi kapsamında Karesi Belediyesi'nden büyük destek gördüklerini belirten Kayabey Ortaokulu Müdürü Seyfullah Akkaya, "Kupa ve madalyaları almamız için kat ettiğimiz yolda bizlere maddi manevi katkı sağlayan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'a teşekkür ederiz. İlçemizi temsil etmenin gururunu başkanımızla birlikte yaşamaktan onur duyduk. Proje kapsamında okulumuzun çevre düzenlemelerini yapmanız ve çocuklar için oluşturduğunuz sosyal donatı alanlarından dolayı ayrıca teşekkür ederiz" dedi.

"KALİTELİ EĞİTİM BAŞARIYI GETİRİYOR"

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da okullarda daha kaliteli eğitimlerin verilmesi adına yatırımların devam edeceğini söyledi. Başkan Yılmaz, okullara yapılan yatırımlar sayesinde okullarda eğitim kalitesi yükseliyor, kalite yükseldikçe de sizin gibi başarılı öğrencilerin sayısı artıyor" dedi.