17/11/2015

Karesi'yi tazyikli sıcak su ile yıkıyoruz

Temiz çevre, sağlıklı toplum anlayışıyla hareket eden Karesi Belediyesi, sabah saatlerinde, vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan cadde, sokak ve meydanları tazyikli sıcak su ve köpük ile gece geç saatlere kadar yıkıyor.

Karesi halkına kaliteli hizmet sunmayı amaçlayan Karesi Belediyesi'ne bağlı ekipler hazırlanan program dahilinde ilçe genelinde; cadde, sokak, meydan, semt pazarları ve okul bahçelerinde yıkama çalışmalarını gece yarısı da sürdürüyor. İlçenin 4 bir yanında cadde ve sokak temizliği için seferber olan ekipler, gece-gündüz demeden "Temiz çevre temiz toplum" anlayışıyla çalışıyor. Dün gece yarısı Zağnos Paşa Camii çevresi, Karesi Bedesten Alanı'nda temizlik çalışmalarını yürüten ekipler, alanı tazyikli sıcak su ile yıkadı.  Karesi Belediyesi ekiplerince cadde, sokak ve meydanlarda yapılan yıkama çalışmaları vatandaşlar tarafından da memnuniyet ile karşılandı.