18/06/2015

Karesi'ye 100 bin ton asfalt, 146 bin metrekare parke taşı

Karesi'ye 100 bin ton asfalt, 146 bin metrekare parke taşı Karesi Belediyesi, ilçede 'asfalt' ve 'kilit parke seferberliği' ilan etti. Yeni Sanayi Sitesi'nde başlatılan, TOKİ Yeni Mahalle ve Paşaalanı Mahallesi ile devam eden asfalt çalışmalarının yanı sıra belediye kilit parke döşeme çalışmalarını da ara vermeden sürdürüyor. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın "Karesi'de bozuk yol kalmayacak, kimse çamura basmayacak" talimatı doğrultusunda çalışmalarını sürdüren ekipler, son olarak Fethiye Mahallesi'nde kilit parke döşemeye başladı. Vatandaşların günlük yaşantılarını kolaylaştırmak için gece gündüz demeden çalışan Karesi Belediyesi, bu kapsamda ilçe genelinde 100 bin ton asfalt serimi ile 146 bin metrekare kilit parke taşı döşemesi yapacak.