09/03/2017

Karesispor Basketbol Takımına şimdi destek zamanı

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesispor Basketbol Takımı ile moral yemeğinde bir araya geldi. Başkan Yılmaz, kurulduğu günden buyana çok büyük başarılara imza atarak her sezon bir üst lige çıkan Karesi Basketbol Takımı'nın sahada taraftar desteğine ihtiyacı olduğunu belirterek tüm vatandaşlarımızı maça davet etti.

Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde B Grubu'nda Ankara Ormanspor'u sahasında mağlup ederek normal ligi lider olarak bitiren Karesispor Basketbol Takımı, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile moral yemeğinde bir araya geldi. Geçen sezon Play-Off'larda İnegöl Belediyespor'u yenerek 2. Lig'e çıkan Karesispor Basketbol Takımı, bu sezonda 1. Lig'e çıkmak için Play-Off turunda ilk maçına yine İnegöl Belediyespor Basketbol Takımı ile çıkıyor. Karesispor Basketbol Takımı Play-Off'un ilk karşılaşmasına 10 Mart Cuma günü saat 18.00'da Kurtdereli Spor Salonu'nda çıkacak.

Spora önem veren Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, hemen hemen her maç öncesi takımla yemekte bir araya gelerek moral veriyor. İnegöl Belediyespor karşılaşması öncesi yine sporcular ile bir araya gelen Başkan Yılmaz, takıma güvendiğini ve sonuna kadar sporculara destek vereceğini söyledi. Oyunculara 'her zaman hedeflerinizi yüksek tutun' diyen Başkan Yılmaz, "Karesispor Basketbol Takımını bir marka haline getiriyoruz, bu da sizlerin takımı sahiplenmeniz ve iyi oyununuz ile ortaya çıkıyor. Siz çıkıp iyi oynayın, Karesi'yi Balıkesir'i dışarıda iyi tanıtın, biz her türlü desteğe hazırız" dedi. Başkan Yılmaz, 'Şimdi takıma destek zamanı' diyerek Balıkesirlileri maçlara davet etti.