13/03/2015

Karesispor Basketbol Takımı kupayı 55 sayı farkla kazandı

Balıkesir Basketbol Genç Erkekler Ligi'nin son karşılaşmasında Karesispor, Ayvalık Belediyespor'u 95-40 yenerek ligi 3. tamamladı.

Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Balıkesir Basketbol Genç Erkekler Ligi'nin müsabakası Kurtdereli Spor Salonu'nda Karesispor ile Ayvalık Belediyespor arasında oynanan maçla sona erdi. Karesispor, karşılaşmada rakibi Ayvalık Belediyespor'a 55 sayı fark atarak 95-40 yendi. 9 takımdan oluşan Balıkesir Basketbol Genç Erkekler Ligi'de 1. Bandırma Kırmızı, 2. Banvit, 3. Karesispor, 4. Ayvalık Belediyespor oldu. Karşılaşmada rakibine şans tanımayan Karesispor 1.periyodu 23-06, 2. periyodu 55-10 önde tamamlayarak ilk yarıyı önde kapattı. 3.periyoda skorun üstünlüğüyle rahat başlayan Karesispor, periyot sonunda farkı 52 sayıya kadar çıkardı. 4. periyotta 3 sayılık atışlarıyla maçı 95-40 rahat kazandı.
Karşılaşmanın sonunda Karesispor Başkanı Ahmet Ayan, ligi 4. tamamlayan Ayvalık Belediyespor oyuncularını tebrik edip kupalarını verdi. Balıkesir Basketbol İl Temsilcisi Uğur Tellibayraktar da ligi 3. tamamlayan Karesispor'a kupasını takdim etti.

PERİYOTLAR

1.Periyot 23-6

2.Periyot 55-10

3.Periyot 73-21

4.Periyot 95-40

KADROLAR

Karesispor: Gürkan Eraslan, U.Ege Güvendi, Tolgay Özçetin, Alkım Vural, Berke Payla.

Ayvalık Belediyespor: B.Tolu, B.Turan, B.Tosun, A.Antekin, M.Boysoner.