03/08/2015

Karesi'nin her yerinde yol çalışması var

Karesi'nin her yerinde  yol çalışması var Karesi Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde altyapı ve üstyapı çalışmalarına büyük önem veriyor. Yaz sezonunu asfalt ve kilit parke taşı döşeme açısından yoğun geçiren Karesi Belediyesi, kentin her noktasına hizmet götürmek için çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor. Çalışmalarında kısa sürede büyük mesafeler kaydeden belediye, bir yandan ilçedeki bozuk yolları, caddeleri ve sokakları asfaltlayıp, yeniliyor, diğer yandan da bozuk yollar onararak yol genişletme çalışmalarını gerçekleştiriyor. Çalışmalarını ilçe merkeziyle sınırlı tutmayan belediye, tüm kırsal mahallerde de benzer çalışmaları yürütüyor. İlçede yaşayan vatandaşların belediyenin tüm hizmetlerinden yararlanmalarını sağlamak için mesai kavramı gözetmeksizin çalışan Karesi Belediyesi, vatandaşlardan da olumlu tepkiler alıyor.