29/06/2015

Karesi'nin gönül sofralarında dostluklar pekişiyor

Karesi Belediyesi, Cuma günü Kuvayi Milliye Mahallesi'nde iftar, Sakarya Mahallesi'nde ise sahur programı düzenledi. Kurulan gönül sofralarında vatandaşlarla buluşan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ramazan ayında dostluklarımızı pekiştiriyor, lokmalarımızı herkesle bölüşüyoruz. Ramazan ayının bereketi de işte tamda buradadır” dedi.

Kuvayi Milliye Mahallesi Cami Sokak'ta düzenlenen iftara katılarak yaklaşık bin kişiyle birlikte oruç açıp dua eden Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, çocuklarla yakından ilgilendi. "Ramazan ayı çocuklarla daha güzel" diyen Başkan Yılmaz, "Ramazan ayında aile fertlerinin iftar sofrasına oturduğunu gören çocuklarımız, orucun kendi hayatına getirdiği değişikliklerin bilincine varır. Çocuklarımız oruçla sabretmenin güzelliğini öğrenir. Çocuğun orucu güzeldir" dedi.

Huzur, kardeşlik ve paylaşmanın en çok yaşandığı Ramazan ayı nedeniyle Karesi Belediyesi'nce Sakarya Mahallesi'nde düzenlenen sahur programına da ev sahipliği yapan Başkan Yücel Yılmaz, Vali Mustafa Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve çok sayıda protokol mensubu ile yüzlerce vatandaşı ağırladı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği sahur programında konuşan Başkan Yılmaz, "Vatandaşımızla birlikte Ramazan’ı doyasıya yaşamak bize çalışma anlamında hem heyecan hem de güç veriyor. Halkla birlikte yapılan yerel yönetimin daha bereketli olacağını biliyoruz. Bu nedenle her zaman halkımızın içinde olduk, olmaya da devam edeceğiz. Ramazan ayında dostluklarımızı pekiştiriyor, lokmalarımızı herkesle bölüşüyoruz. Ramazan ayının bereketi de işte tamda buradadır” dedi.