13/07/2015

Karesi'nin 4 bir yanında hummalı çalışma

Karesi Belediyesi, 444 99 10 numaralı çağrı merkezine ulaşan talepler, Karesililer'in dilekçe ile bizzat yaptıkları başvurular ve ekiplerin cadde taraması ile oluşturulan program doğrultusunda her gün ilçenin dört bir köşesinde, aynı anda birden çok çalışma yürütüyor.

Karesi Belediyesi ekipleri, kış şartlarında bile aralıksız sürdürdüğü kaldırım ve bordür onarım çalışmalarına yaz aylarının gelmesiyle birlikte hız verdi. Karesi Belediyesi'nin 444 99 10 numaralı çağrı merkezine ulaşan talepler, Karesililer'in dilekçe ile bizzat yaptıkları başvurular ve ekiplerin cadde taraması ile oluşan program doğrultusunda her gün ilçenin dört bir köşesine dağılan ekipler, öncelikli olarak yayaların yürüyüş güvenliğini göz önünde bulundurarak kaldırım ve bordür yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Şehrin muhtelif noktalarında bordür, asfalt ve kaldırım çalışması gerçekleştiren Karesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Kuvayi Milliye Mahallesi Çakmak Caddesi ve 1. Sakarya Mahallesi Sünbül Sokak'ta kaldırım ve bordür tamiratı yaparken Kızpınar Mahallesi Varyant Caddesi'nde de yeni bir kaldırım yaptı. Ekipler ayrıca 1. Sakarya Mahallesi'nde bulunan Tepebaşı Cami'nin bahçesine kilit parke taşı döşedi.

Karesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün yanı sıra Park Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de tam kadro sahada. Park Bahçeler ekipleri Kızpınar Mahallesi 2. Sıra Sokak'ta ise park yapımı çalışmaları gerçekleştirirken, Kocaavşar Mahallesi'ne ise çocuk oyun grubu montajını yaptı. Ekiplerin çalışmaları kapsamında Halkapınar Mezarlığı'nda haşere ile mücadele için ilaçlama ve genel temizlik çalışması gerçekleştirildi.