27/07/2015

Karesi'nin 10 noktasında eş zamanlı çalışma

Karesi'nin 10 noktasında eş zamanlı çalışma Karesi Belediyesi Fen İşleri Ekipleri 6 mahallede 10 ayrı noktada yeni yol, yama, kilit parke çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Karesi Belediyesi Fen İşleri Ekipleri, ilçede 10 ayrı noktada çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın 'Karesi'de kimsenin ayağı çamura basmayacak' talimatını yerine getirmek için gece gündüz çalışan ekipler, Paşaalanı, Çaypınar, Aktarma, Karabeyler, Kurtdere, Kocaavşar mahallerinde yeni yol, yama, kilit parke çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca, belediye ekiplerinin tespit ettiği eksikliklerin giderilmesi ve vatandaşlar tarafından gelen taleplerin karşılanması için üç ayrı ekip anlık müdahalelerde bulunuyor.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, şehir merkezinde ve mahallelerde yapılan alt ve üst yapı çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini vurgulayarak, “Temiz ve yaşanabilir bir Karesi için ekiplerimiz farklı mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. Yol ve kaldırımların yeniden yapılması, onarımı, temizliği için çalışan ekiplerimiz ayrıca yabani otların biçimini de yapıyor. Kötü koku ve haşeratı önlemek için de çöp konteynerleri temizlenerek ilaç püskürtülüyor" dedi.